Nyeste indlæg »

29. august 2013 – 13:25 |

Facebook har natten til onsdag lempet på vilkårene for konkurrencer …

Læs resten af indlægget »

Kvalitets-linkbuilding i linkkataloger giver bedre SEO

Skrevet af på 9. maj 2009 – 16:0011 kommentarer

Her får du en guide til hvordan dine kvalitetslinks tilføjet i linkkataloger giver bedre SEO resultater. Jeg har tidligere skrevet indlæg om hvordan arbejdet med linkbuilding bør foregå og hvordan man tilføjer et kvalitetslink. I dette blogindlæg vil fokus være på hvorfor dit link ikke bliver godkendt. Ved at gøre opmærksom på fejl og mangler ved tilmelding af links, kan det måske hjælpe dig til bedre ranking.

De færreste starter en hjemmeside, hvis de ikke tager det seriøst. Nogle vælger slet ikke at fokusere på ranking i søgemaskinerne hvorimod andre udelukkende starter en hjemmeside med det mål, at få gode placeringer i søgeresultaterne.

Der er ikke mange linkkataloger i Danmark sammenlignet med udlandet og i blandt disse er ikke alle kataloger lige seriøse eller har en lang levetid. Derfor er det meget vigtigt, at du gør dig umage, når du arbejder med linkbuilding. En administrator i et seriøst linkkatalog tjekker manuelt samtlige links, der bliver tilføjet. Hvis detaljerne i det tilmeldte link eller din hjemmeside har fejl og mangler, kan du være helt sikker på, at dit link ikke vil blive accepteret (eller slettet). Følg nedenstående retninglinjer og begå ikke samme typiske fejl.

Det tilmeldte link

Første del af dette blogindlæg vil have fokus på fejl og mangler i det tilmeldte link, herunder din titel og ikke mindst beskrivelsen. Anden del af artiklen vil have fokus på fejl og mangler på din hjemmeside, der kan være skyld i at et tilmeldt link ikke godkendes og du tager et eller flere skridt tilbage i dit arbejde med søgemaskineoptimering og linkbuilding. Hvis dit link ikke er blevet godkendt, er det fordi…

Der er stavefejl i din tilmelding

Du har enten i din titel eller i beskrivelsen lavet et eller flere stavefejl. Nogle gange kan det godt gå rimelig stærkt og et par taste- eller stavefejl opstår. Disse accepteres ikke i linkkataloger og det er sjældent en administrator i et seriøst linkkatalog gider at rette dine fejl. De fleste linkkataloger har enormt mange links, der skal gennemses og godkendes dagligt. Der er ikke noget personligt forhold til din hjemmeside og derfor bør du gøre dig umage og gennemlæse inden du tilføjer. Har du svært ved at stave, kan du skrive flere beskrivelser, få nogle venner eller bekendte til at tjekke disse for stavefejl, inden du går i gang med tilmelding i katalogerne.

Du bruger samme beskrivelse flere steder

Nogle katalog-ejere har mere end et enkelt linkkatalog og typisk krydstjekkes de tilmeldte links. Hvis din linkbeskrivelse er den samme, er der stor sandsynlighed for, at dit link ikke bliver accepteret. Skriv derfor en varieret beskrivelse. Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken hver gang. Byt rundt på ordene og brug andre vendinger/betegnelser.

Du har skrevet en alt for kort beskrivelse

Et linkkatalog skal både af de besøgende og af søgemaskine-bots anses for at være en informationsrig hjemmeside. Hvis din beskrivelse er alt for kort, vil dit link typisk ikke blive godkendt. En helt almindelig linkbeskrivelse bør være på ca. 150-200 tegn. Nogle linkkataloger accepterer ikke linkbeskrivelser der fylder mindre end 200 tegn.

Du har skrevet en alt for lang beskrivelse

Ja, det kan faktisk også godt lade sig gøre. Nogle kataloger har begrænsning på f.eks. 150 tegn. Begrænsningen skyldes typisk måden kataloget er designet på. Den typiske fejl mht. for lang beskrivelse er, når personer, der tilmelder et link, blot kopierer en tekst ind. Hvis kataloget har en begrænsning på 150 tegn og du har kopieret en beskrivelse ind på 250 tegn, er sandsynligheden for, at beskrivelsen ikke giver mening, ret stor. Derfor bliver dit link ikke accepteret.

Du skriver ikke en sammenhængende beskrivelse

Hvis din beskrivelse er fyldt med søgeord og ikke giver mening, så er den ikke sammenhængende. Katalog-ejere vil ikke acceptere den slags beskrivelser. Skriv derfor en tekst, du selv ville kunne forstå og ikke mindst en tekst, du ville sende til dine kunder. Jeg kalder disse tekster for pistolsælger-tekster. For mange kommaer er også et tegn på, at der er for mange søgeord kontra meningsfuld beskrivelse.

Du spammer linkkataloget med dit søgeord

I din beskrivelse har du skrevet et enkelt søgeord alt for mange gange. Du spammer linkkataloget med en beskrivelse, hvor det ene søgeord går igen alt for mange gange. Sådan et link bliver heller ikke accepteret og du får heller ikke noget ud af, at beskrivelsen indeholder det enkelte søgeord mere end én eller max to gange.

Du har tilføjet den samme URL flere gange

Ikke alle scripts kan administrere at tjekke om den samme URL er tilmeldt tidligere. Hvis du tidligere har tilmeldt den samme URL, vil det nye link ikke blive godkendt. Søg i kataloget inden du tilmelder dit link og vær sikker på at dit link ikke eksisterer allerede. Det bedste du kan gøre for dig selv og for at spare tid på SEO og linkbuilding er, at have en liste over hvor og hvilke URL-adresser, du har tilmeldt diverse kataloger.

Du har ikke valgt den rette kategori

Hvis dit link er blevet tilføjet i en forkert kategori, kan du ikke være sikker på at administrator gider at rette det for dig. Det handler igen om tid for en administrator. Så vær’ derfor opmærksom på hvilken kategori, du tilføjer dit link i. Brug de par minutter til at tjekke hvilke kategorier der er i linkkataloget og hvilken kategori, der passer din hjemmeside bedst.

Du har fejl i URL-adressen

Du har måske haft for travlt (Det må man ikke have, når man linkbuilder og arbejder med SEO) og har skrevet din egen URL til din hjemmeside forkert. En administrator klikker på dit link og der åbner ingen hjemmeside. Ingen administrator har lyst eller tid til, at gætte sig til, hvad den rigtige URL er. Derfor bliver dit link slettet uden nærmere omtanke. Jeg har oplevet fejl i både selve domænenavnet og også komma i stedet punktum. Det er dovenskab, hvis man ikke tjekker sin tilmelding for den slags fejl.

Du bruger specielle tegn

Da jeg ikke er programmør, vil jeg ikke gøre mig klog på området, men jeg oplever nogle gange, at specielle tegn laver fejl i titlen eller i beskrivelsen. Umiddelbart vil jeg tro, at det er en programmeringsfejl i scriptet. Undgå derfor specielle tegn, selvom det måske er en programmeringsfejl, hvis du gerne vil være sikker på at dit link kommer med i linkkataloget. Jeg oplever denne fejl af og til på Indexscript – Scriptet netlink.dk og tilføjlink.dk er baseret på.

Næste artikel og sidste del af dette emne, vil berøre emnet om fejl og mangler på din hjemmeside, der resulterer i, at dit link ikke bliver godkendt. Læs artiklen Linkbuilding tips: Hjemmeside ikke godkendt i linkkataloger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

11 kommentarer »

 • Claus siger:

  Hvaafornovet – her troede man lige at linkkatalogerne ikke kunne få links nok og de var lykkelige over at man gad at tilmelde sin webside 😮

  – men en alletiders “ned på jorden” guide som skulle være obligatorisk læsning før man tilmelder sig til et linkkatalog og jeg ser frem til næste afsnit 🙂

 • klaus siger:

  god artikel, går selv ud fra nogen af de ting du beskriver i artiklen.

 • Rune Hansen siger:

  Hej William

  God og aktuel guide. Har selv skrevet lidt om samme emne for kort tid siden: http://www.rune-hansen.dk/branding-og-linkbuilding-linkbranding-1256.htm

 • Steen siger:

  Super artikel 🙂

 • John siger:

  God artikel.
  Et problem ved mange linkkataloger, syntes jeg: formfelterne er for smalle/små, hvilket gør det svært at se det færdige resultat inden man sender sine oplysninger, og man ricikerer derved at få fejl i sin tilmelding.

 • jonas siger:

  Udemærket artikel, men jeg syntes ikke der kommer så meget nyt frem i lyset. Kunne du evt. beskrive hvilke danske link kataloger, som du syntes at det er værd at tilmelde sig?

 • Atak siger:

  John > Helt enig. Sådan er det også på flere af mine kataloger. Noget der gør arbejdet væsentlig nemmere er faktisk at skrive flere (FORSKELLIGE) beskrivelser i forvejen i f.eks. word, hvor du har overblik over det.

  Jonas > Her er en liste over danske linkkataloger: https://www.seotips.dk/tilmeld-link-danske-linkkataloger/. Den er desværre ikke så opdateret, men da jeg i sin tid lavede listen, tog jeg kun de kataloger med, jeg selv ville tilmelde links til. Jeg mener, at der er enkelte der er døde og nogle er vist begyndt at kræve link retur. Men det er kun få. Skal nok få opdateret listen så snart jeg får tid.

 • Jan siger:

  Jeg er ved at lave en side om Studenterkørsel og skal netop igang med at lave tilmelding til linkkateloger, så tak for det fine indlæg, jeg forstår at det ikke betaler sig at springe over hvor gærdet er lavest, havde ellers håbet på at bruge en af de sider hvor jeg kan tilmelde til 1000 kataloger på en gang 😉

 • Rune Risom siger:

  Hej allesammen,

  Hvis I mangler et sted at finde kvalificering af danske og udenlanske linkkataloger, så kig forbi http://www.linkkataloger.dk

  Jeg forsøger løbende at tilføje og opdaterer listerne, så de er til mest mulig hjælp.

 • Jeanette siger:

  Super indlæg. Indlægget bekræfter mig i at det er “hårdt” arbejde. Tak for de gode råd.

 • Ulrik Paludan siger:

  Ang. linkbuilding skal det så være i kataloger?

  Tænker på om hvis man som i dette svar eller på et forum har sin hjemmeside i sin signatur om det så også vil blive opfattet som at der er mange sider der har ens link? For man kan jo hvis man er aktiv debatør hurtigt nå op på en hel del indlæg, men vil det tælle med?

1 Pingbacks »

Skriv en kommentar!

Tilføj dine kommentarer herunder, eller trackback fra dit eget site. Du kan også Abonnér på disse kommentarer via RSS.

Hold diskussionen relevant for indlægget. Spam frabedes.

Du kan bruge følgende HTML tags i dine kommentare:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog har Gravatar integreret. For at få dit billede på dine kommentare, skal du registrere på Gravatar.

Download ScatScat Video DownloadPorno Scatting In HD DownloadNew Porn Video Download In HDFetish Porn Video Download