Nyeste indlæg »

29. august 2013 – 13:25 |

Facebook har natten til onsdag lempet på vilkårene for konkurrencer …

Læs resten af indlægget »

SEO Tips på iværksættermesse om personlig branding

Skrevet af på 28. marts 2010 – 12:5813 kommentarer

Personlig Branding Aminotastic

Vi havde fornøjelsen hos SEO Tips, eller Atak ApS om man vil, at deltage i iværksættermessen i Køge, samt Aminotastic. Vi var to afsted, undertegnede samt en ny medarbejder i Atak ApS, der netop er ved at blive sat ind i bl.a. personlig branding. Derfor var arrangementet vigtigt for os.

En dejlig oplevelse var, at vi stødte på en af vores kunder, Spar Lolland, der havde stand på iværksættermessen. Vi fik en lille sludder, jeg fik præsenteret den nye medarbejder, og vi fortsatte rundt til de forskellige stande.

Det var ikke en særlig stor messe og jeg vil skyde på, at der var omkring 20 stande (ret mig endelig, hvis jeg tager fejl). Men der var absolut nogle ret spændende virksomheder, vi fik snakket en smule med.

Martin Thorborg om Personlig Branding
Vi kom ca. en time før Martin Thorborg gik på den store scene for at tale om personlig branding. Martin har altid en vis energi med på scenen og til trods for, at han et par undskyldte for hans tømmermænd, så livede han da skam op og serverede et underholdende foredrag om personlig branding.

Jeg har altid beundret Martin for den “kolde” men effektive side af hans personlighed, at han fravælger mennesker, der ikke er til andet end besvær i ens hverdag og ikke bidrager med noget konstruktivt. Hvis jeg ikke tager fejl, kaldte han dem for “Professionelle klynkere”. Personer der suger livskraften ud af én, fordi der altid er noget galt og fordi de altid har brug for skulder at græde på.

Jeg beundrer Martin for at kunne lukke dem ude af hans liv, da jeg selv altid har været enormt dårlig til det. Jo mere ynkelig en person bliver, jo mere de klynker og beder om hjælp, des mere synker jeg ned på deres plan og kan ikke sige nej! Jeg VED at Thorborg har ret, men føler alligevel at jeg har fået et spark i røven til at skubbe de professionelle klunkere ud af min hverdag.

Et vellykket foredrag fra Martin Thorborg med en masse energi selv med tømmermænd 🙂

Kl. 16.00 sluttede iværksættermessen og Aminotastic-deltagere blev rykket ind til en mindre hal, hvor der var dækket fint op til lidt over 300 mennesker. Det skal lige siges, at der var fuldt hus, så i aller højeste grad et vellykket arrangement.

Manden med det røde jakkesæt – Mikkel deMib Svendsen

Martin Thorborg bød alle velkommen og præsenterede Mikke deMib Svendsen, der skulle fortælle om hans erfaring omkring personlig branding. Mikkel må siges at være et perfekt eksempel på en person, der forstår at brande sig selv. Alle, der kender Mikkel, tænker først rødt jakkesæt.

Men det er absolut ikke kun i Danmark, men også i internationale kredse, at Mikkel har formået at skabe opmærksomhed omkring ham selv, hans navn og hans evner. Med godt indhold og en portion af god humor, sørgede Mikkel for at fange opmærksomheden blandt alle deltagerne.

Stig Severinsen Personlig BrandingFridykkeren Stig Severinsen & Bøf
De fleste kender Stig Severinsen fra diverse dokumentarprogrammer om hans liv og passion for fridykning. Stig holdte et underholdende foredrag om hvordan hans hobby og interesse omkring fridykning gjorde ham til et kendt navn. Som han også sagde, var han ikke interesseret i at bliver kendt, men anerkendt. Det har han absolut også formået med tre verdensrekorder (Tager jeg fejl?).

Stig fortalte bl.a. om det netværk, han havde skabt via hans rejser rundt omkring i verden og hvordan han har fået glæde af det netværk i forbindelse med lancering af hans nye bog. Det var ret spændende at høre om oplevelser og hvordan han, med en portion tålmodighed, har opnået en masse gode resultater.

Et spændende emne var de 4 H’er, hvis man vil være succesfuld:

Hobby: Hvis du vil have succes og være anerkendt, kan det næsten ikke gå galt, hvis du beskæftiger dig med din hobby.
Humble: Vær ydmyg og ikke så meget fremme i skoene.
Humor: Hav humor, forstå humor og brug humor.
Honest: Vær ærlig overfor alle du møder på din vej til succes.

Stig fik alle op af stolene og fik os til at lave diverse vejrtræknings- og strækøvelser (Se billede øverst). Det var faktisk rigtig rart og især for 300 iværksættere, der sikkert sidder foran en computer alt for længe (inkl. mig selv).

Under hele foredraget stødte man på Bøf, der er skilsmisse-bamsen, Stig har med over alt 🙂 Et godt og underholdende foredrag.

Henriette Weber om Sociale Medier

Et meget informativt foredrag fra Henriette Weber om Sociale Medier generelt og Facebook, Twitter m.m.. Hvordan og hvorfor man bør bruge disse. Henriette var desværre meget nervøs og også lidt uheldig med hendes powerpoint præsentation, der ikke ville helt som hun ville. Jeg håber, at deltagerne fik lagt mærke til alle de guldkorn, hun kom med, for der var en del af dem.

Henriette blev mere rolig og smed nervøsiteten fra sig til sidst i foredraget, der gav hende et bedre overblik over situationen.

Mads Nørgaard Personlig BrandingMr. Personlig Branding – Mogens Nørgaard
Hvor var han bare fantastisk! Ja, Mogens Nørgaard, den Adm. Direktør fra Miracle A/S, jeg har valgt at kalde Mr. Personlig Branding. Humor, humor og humor og ikke mindst evnen til at drive en god forretning kombineret med humoren. Hvis jeg ikke havde været selvstændig, så ville jeg ikke forlade Miracle A/S, indtil de gav mig et arbejde 🙂

Mogens har formået at skabe en arbejdsplads, hvor han på forskellige måder sørger for, at arbejdspladsen er et udholdeligt sted. En sjov arbejdsplads er vel dét, alle har brug for! Den skæve vinkel og metode Mogens bruger som leder af en virksomhed, er absolut noget jeg har fået inspiration fra. Jeg vil dog nok ikke smide en nøgenvideo af mig selv op på YouTube! 🙂 Der er ikke andet at sige om Mogens Nørgaard, andet end at han er en FANTASTISK foredragsholder.

Tillykke til Amino og Aminotastic for et vellykket arrangement.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

13 kommentarer »

 • hej – super at du kunne lide det =) – Jeg var lidt nervøs og fik slet ikke grounded mig selv – der var rigtig meget teknisk og tidsmæssigt der skulle sættes op også kunne de ikke finde ud af om jeg skulle på med det samme – eller om en time.

  Mikrofonen fik også det hele til at lyde som om jeg græd – hvilket var vildt ærgeligt…

  Men – Jeg havde en super god oplevelse med det hele… =) og folk var vildt glade så det var rigtig godt.

 • Atak siger:

  Hej Henriette.. Godt at se dig her også 🙂 ja jeg havde helt glemt forvirringen om du skulle på eller ej.. Jeg har holdt foredrag i over 10 år. Når du har prøvet det nogle gange, så kører det. Du skal bare huske at slappe af og nyde det 🙂 synes absolut det var nogle spændende emner du berørte. Tager lige et smut forbi din blog imorgen og tjekker ud.. Fortsat god aften

 • Hej Atak =) – Jeg arbejder på det – jeg har selv holdt foredrag i 5 års tid så det er ikke noget jeg er helt ny i – og det lyder godt med bloggen =)

 • Sebastian Krausing siger:

  Super godt indlæg 🙂 Var trist at jeg blev forhindret i at komme, så perfekt at jeg lige kan læse om, hvordan at aminotastic forløb 🙂

 • Atak siger:

  Hehe.. Ej så lød det jo helt forkert af mig, sorry.. 🙁 troede bare nervøsiteten skyldtes at det var nyt for dig med foredrag.. Hvorfor var du nervøs så, hvis jeg må spørge? For du har da rimelig godt styr på emnet

 • Jeg syntes faktisk ikke jeg var SÅ nervøs ? – håber ikke jeg fremstod som et nervevrag – det er jeg bestemt ikke. Men jeg tror lidt at scenen og menneskemængden – plus at det faktum at halvdelen af salen var på vej ud da de sagde der var 1 time til jeg begyndte, gjorde at jeg ikke var helt så fokuseret og “klar” som jeg plejer at være…

 • Janno siger:

  Ja, jeg er fuldkommen enig i dine betragtninger omkring talerne på aminotastic, og nu Henriette tydeligvis følger med så tak for påmindelsen om google alert, der blev lige sat et par ekstra alerts op i går…

  Til en anden gang Henriette, (jeg syntes ikke jeg ville gå helt hen til scenen) men næste gang du får en mikrofon så tæt på, så placer den ved siden af hovedet, så blæser du ikke ind i den når du trækker vejret… Ellers gode råd du gav, uanset at indpakningen nok ikke lige var din bedste dag… 🙂

 • Atak siger:

  Janno, var du der også? 🙂 Det var da ærgerligt, vi ikke lige fik hilst på hinanden

 • Hej Janno – Tak – og ja, det var ikke min bedste dag – man plejer altid at have en god følelse indeni hvis man har gjort det super godt, og det havde jeg ikke da jeg var færdig. punktum – men jeg syntes sgu at den var svær, kl 20.15 efter at halvdelen af salen var på vej ud og jeg har fået at vide at de ville trække den i en time før jeg skulle på – det var ikke helt optimalt, og det er nok til at jeg ikke var 100% fokuseret på at være tilstede i øjeblikket foran 300 mennesker der havde drukket rødvin etc.

  Anyway så har jeg lært en hel del af det =)

 • Janno siger:

  Ja, præcist min tanke, men der var vist flere jeg ikke fik set… det er svært når man kun har et billede at gå efter…

  Håber at vi får en anden chance en dag!

 • Janno siger:

  @Henriette

  Det var mig der sad lige foran dig og prøvede at hjælpe med mikrofonen, og lidt bedre blev det da…

  Godt at du tager vinklen med at du da har lært af det.
  1 lidt uheldigt foredrag ændrer ikke ved at du har styr på dit stof, og godt kan holde foredrag…

  Synes dog at du skal søge efter hvad du selv kan gøre for at være mere parat en anden gang hvor arrangørerne roder i det, på den måde vil du fremover kunne undgå at de påvirker din præstation ret meget…

  Du kunne eventuelt gøre det til en vane at du før hvert foredrag foretage dig et eller andet unikt, eksempelvis knytter venstre hånd og slår den ind i benet hver gang lige inden du går på scenen, i løbet af nogle foredrag vil det at du foretager den handling hjælpe dig til at være 100% klar.
  Det kaldes at ankre en følelse i en bestemt handling, sådan at handlingen og følelsen følges ad.
  Det er oldgammel viden som man også bruger i NLP, du kan eventuelt slå “Pavlovs hunde” op på google hvis du ikke er så meget inde i adfærdspsykologi.

  Håber du tager det som det velmente råd det er, man kan ikke ændre på andre og deres rod, kun forberede sig bedre…

 • Atak siger:

  Hørte I Thorborgs foredrag inden Aminotastic? Der snakkede han nemlig om forberedelse, f.eks. at man har TO mikrofoner med og man har et EKSTRA sæt batterier med osv..

  Jeg skulle engang undervise/holde foredrag for seniorpartnere (pensionister der rekrutterer medlemmer) hos Danmarks Naturfredningsforening. Jeg følte mig skam forberedt, men havde jo ikke undervist folk i den alder før. Jeg skulle coache i salg og give dem forskellige værktøjer til bedre salgsoplevelser og resultater.

  Kort efter jeg havde præsenteret mig selv, var der en blandt deltagerne der ville have ordet.. Og han sagde: “Jeg har været sælger fra før du blev født, så du skal ikke tro du kan lære mig noget” 😀 God start!!!

  Jeg kunne skrive en novelle omkring det coaching-forløb, men pointen er, at jeg altså ikke var forberedt nok. Jeg skulle have tænkt over, at personer på alder med mine bedsteforældre nok tænker anderledes om den unge mand, der kommer og vil lære dem at sælge 🙂

 • @janno – point taken og tak =) det er noget jeg skal arbejde på. Jeg kender det materiale ud og ind og der er virkelig ikke nogen der kan argumentere mig ud af en scene når det kommer til mit område. Jeg tror måske lidt at jeg har fundet frem til problemet – med jeres hjælp, som jeg vil fokusere på.. Så: tak til jer begge =)

Skriv en kommentar!

Tilføj dine kommentarer herunder, eller trackback fra dit eget site. Du kan også Abonnér på disse kommentarer via RSS.

Hold diskussionen relevant for indlægget. Spam frabedes.

Du kan bruge følgende HTML tags i dine kommentare:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog har Gravatar integreret. For at få dit billede på dine kommentare, skal du registrere på Gravatar.

Download ScatScat Video DownloadPorno Scatting In HD DownloadNew Porn Video Download In HDFetish Porn Video Download